Kategoriler
Proje Haberleri

Natural Garden Houses projesi fiyatları

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde, Bekiroğulları Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Natural Garden Houses projesi, toplam 4 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

3 bloktan meydana gelen projede toplam 120 konut bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri var. Konut projesindeki 1+1 daireler 70 ile 80 metrekare, 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 daireler ise 140 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Proje sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Natural Garden Houses projesi fiyat bilgisi

Projedeki 2+1 tipteki daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki konutlar ise 620 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 50 peşinat verip kalan kısmı 60 ay vadelendirebilmek mümkün. Ayrıca projede kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Natural Garden Houses konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı alanı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark, kapalı otopark ve sosyal tesis gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede 3 bin metrekarelik peyzaj alanı da var.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projedeki daireler orman manzarasına sahip.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, konumuyla da ilgi görüyor. Konut projesi; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih  Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yollarına 5 dakika mesafede inşa ediliyor. Proje ayrıca AVM’lere ve okullara da oldukça yakın bir yerde hayata geçiriliyor.

Natural Garden Houses konut projesi, Taşdelen Mah. Can Sok. No: 2 34788 Çekmeköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 484 84 17 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.