Kategoriler
Proje Haberleri

Naturport Parma satışları devam ediyor

Naturport Parma konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje İlktaş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Yaylaköy üzerindeki 40 bin metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kuşadası villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalarda ebeveyn banyosu, balkon, özel yüzme havuzu, çamaşır odası, hizmet odası gibi olanaklar mevcuttur.

33 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, müstakil bahçe gibi olanaklar sunulmaktadır. Kuşadası villa projesi kapsamında toplam 33 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi ve havuzu bulunmaktadır. Villalar 2+1  tip olarak tasarlanmıştır. Bunların yanı sıra proje kapsamındaki villalar deniz manzarasıyla büyülemektedir. Ayrıca bu villalar 85 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Naturport Parma fiyatları ne kadar?

Kuşadası villa projesinde kapsamında satışları devam eden villaların fiyatların villanın konumuna göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca villa projenin 2022 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Naturport Parma nerede yer alıyor?

Villa projesi, Kuşadası’nın Yaylaköy mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Kuşadası’na ve daha pek çok yere yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 538 042 25 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…