Kategoriler
Proje Haberleri

Nava Konak İzmir’de yükseliyor

Nava Konak, İzmir’in Konak ilçesinde yer alan bir projedir. Konut projesinin yapımcı firması Navac İnşaat’tır. Çok sayıda modern ve lüks daireden oluşan projenin satışları başladı. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve daha fazlası için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Nava Konak projesi 5.110 metrekare arsa üzerinde yer almaktadır. Projede toplam 164 adet konut ve işyeri bulunmaktadır. Bağımsız alanlardan 114 adeti homeoffice, 50 adeti konuttur. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi ile ısınma sağlanmaktadır. Yaz aylarında ise klima ile serinleme sağlanmaktadır. Dairelerin iç ve dış yapısı modern mimariye sahiptir. İç kapılar özel tasarımlı olarak hazırlanmış, dış kapılar ise güvenlikli çelik kapıdır. Dairelerde ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır.

Nava Konak projesinde ortak kullanım alanlarına da önem verilmektedir. Hem açık hem kapalı ortak kullanım alanlarında her yaşa uygun aktiviteler bulunmaktadır. Projede 310 metrekare kapalı, 317 metrekare açık ortak kullanım alanı bulunmaktadır. Sosyal donatı olarak çocuklar için oyun alanları, fitness, cafe/lounge vardır.

Nava Konak satışları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Alışveriş merkezi, market, hastane, eczane, sağlık ocağı, manav ve benzeri önemli yerlere yakın konumdadır. Uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçlarının duraklarına da yakın konumdadır.

Nava Konak projesinde farklı büyüklükte çok sayıda daire bulunmaktadır. Bu dairelerden 1 0da 1 salon olanları 65 metrekare ile 96 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Dairelerden 2 oda 1 salon olanları 91 metrekare ile 138 metrekare arasında değişikliğe sahiptir. 3 oda 1 salon olan daireler iki farklı tip olarak bulunmaktadır. Bu daireler 175 metrekare ile 217 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Son olarak projenin en büyük daireleri olan 4+1 daireler 256 metrekare büyüklükte bulunmaktadır.

Dairelerin fiyatları hakkında şu anda net bir bilgi verilmemektedir. Şu an inşaat aşamasında olan projede daire teslimleri 2023 yılının 3. çeyreğinde planlanmaktadır. Dairelerin fiyatları, ödeme koşulları ve proje hakkında ayrıca bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0232 335 03 33 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız