Kategoriler
Proje Haberleri

Nazka İnşaat Villakent satışları devam ediyor

Nazka İnşaat Villakent projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nazka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 190 metrekare olmaktadır. Projedeki villaların kendilerine ait bahçe alanı ve müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik villalarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Nazka İnşaat Villakent konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Giresun’un Tirebolu İlçesi Yılgın Köyü’nde yer almaktadır. Ayrıca bu villar eşsiz deniz manzarasına sahiptir.

Nazka İnşaat Villakent projesinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projede bulunan brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 411 38 48 veya 0 (533) 320 43 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…