Kategoriler
Proje Haberleri

Nazlıgül Bahçe Çorlu satışları başladı

Nazlıgül Bahçe Çorlu konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yükselen proje Nazlıgül Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çorlu İlçesi Hürriyet Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Nazlıgül Bahçe Çorlu kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesi kapsamındaki daire içlerinde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi olanaklara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra klima, görüntülü diafon, ankastre diafon, spot aydınlatma da dairelerde yer almaktadır.

2 konut bloğundan meydana gelen konut projesinde açık yüzme havuzu, açık otopark, çocuk oyun alanları, spor salonu gibi alanların yer alacağı planlanmıştır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, kapalı garaj, kapıcı, güvenlik, jeneratör gibi imkanlarda bulunmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 140 metrekare ile 165 metrekare arasında değişmektedir. Proje ile ilgili daha fazla detay ilerki günlerde belli olacaktır.

Nazlıgül Bahçe Çorlu konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Tekirdağ’ın Çorlu Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Ayrıca daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 140 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 800 bin TL,

165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 2 milyon 50 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0282 444 89 19 ve 0535 224 83 24 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…