Kategoriler
Proje Haberleri

Nazlıgül Butik Çorlu satışa sunuldu

Nazlıgül Butik Çorlu konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yükselen proje Nazlıgül Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çorlu İlçesi Hürriyet Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Nazlıgül Butik Çorlu kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, ankastre fırın, giyinme odası, kiler, bulaşık makinesi gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca klima, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklar da dairelerde yer almaktadır.

Site içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı garaj, otopark, güvenlik, kapıcı, oyun parkı gibi olanakların yer alacağı planlanmıştır. Proje kapsamındaki daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 165 metrekare olarak planlanmıştır. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer almaktadır.

Nazlıgül Butik Çorlu konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Çorlu’nun Hürriyet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları daireni bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 900 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0282 444 89 19 ve 0535 224 83 24 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…