Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Arsa Kaz Dağları modüler ev hediyeli

Nef Arsa Kaz Dağları projesi, doğanın güzellikleriyle çevrili bir yaşam vaat eden özel bir konut projesidir. Kaz Dağları’nın eşsiz atmosferiyle buluşan bu proje, sizlere doğal yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunmaktadır.

Nef Arsa Kaz Dağları projesinde bir kampanya başlatılmıştır. Bu kapsamda projeden arsa alana modüler ev hediye edilmektedir. Sadece 3 gün sürecek bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için NEF ARSA AD SOYAD yazıp 4730’a SMS atmak yeterli olmaktadır. Kaz Dağları’nın doğal güzellikleriyle çevrili bu özel proje, hayatınıza neşe katacaktır. İşte bu özel fırsatı ve projeyi yakından tanıyalım.

Kaz Dağları’nın Doğal Güzelliğiyle Buluşun

Kaz Dağları, eşsiz doğal güzellikleri ve bol oksijenli havasıyla bilinmektedir. Nef Arsa Kaz Dağları projesi, bu muhteşem coğrafyada yer almaktadır. Ayrıca bu doğal zenginlikleri yaşamanız için bir fırsat sunmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Nef Arsa Kaz Dağları projesi, 38 bin 416 m2 alan üzerine kurulmuştur. Ayrıca bu proje toplam 127 adet parselden meydana gelmektedir. Arsalar 267 m2 ile 334 m2 arasında değişmektedir.

Nef Arsa Kaz Dağları projesi, tamamen doğayla iç içe tasarlanmış ve ekolojik tarımın, zeytinciliğin ve butik otellerin bulunduğu Ege kasabalarına yakın bir konumda yer alıyor. Bu sayede hem doğanın tadını çıkarabilir hem de çevredeki güzelliklerin keyfini sürebilirsiniz.

Nef Arsa Kaz Dağları’nda açık hava spor alanlarında spor yapma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca açık havada yer alan ortak alanlarda sevdiklerinizle zaman geçirmek mümkündür.

Özel ödeme fırsatları

Bu özel projede, yüzde 0.99 faiz oranı ile banka kredisi kullanma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca 24 ay vade fırsatı da mevcuttur. Kaz Dağları’nda arsa sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Çanakkale Köprüsü’ne sadece 1 saat mesafede olan proje, Assos’a 1 saat 45 dakika, Bandırma’ya 1 saat 15 dakika, ve Balıkesir’e 2 saat mesafededir. Bu sayede, hem doğal güzelliklerin içinde hem de şehirlere yakın bir konumda olma ayrıcalığını yaşamak mümkün.

Son 2 Gün!

Nef Arsa Kaz Dağları’nda arsa alana modüler ev hediye fırsatı sadece son 2 gün için geçerli. Hemen linkte yer alan formu doldurarak bu fırsattan yararlanın. Kaz Dağları’nda hayalini kurduğunuz yaşama bir adım daha yaklaşın.

Proje, doğanın tadını çıkarmanız için mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Doğal güzelliklerle çevrili, uygun ödeme koşullarıyla arsa sahibi olabileceğiniz bu projeyi kaçırmayın.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 633 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…