Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Meram ön talep topluyor

Nef Konya’da yeni bir proje için kolları sıvadı. Firma Konuya İli, Meram İlçesi’nde yeni bir konut projesine başlıyor. Söz konusu konut projesinin ismi ise Nef Meram projesi olarak açıklanmıştır. Konut projesi için firma web sitesi üzerinden ön talep toplamaktadır.

Toplam 157 villa yer alıyor

Konya konut projesi 106 bin 062 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi villalardan meydana gelmektedir. Proje içerisinde yer alan villalar farklı tip ve büyüklüklerde olacaktır. Meram villa projesinde 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tipindeki villalardan meydana gelmektedir. Söz konusu villa projesinde dört farklı tipte toplam 157 adet villadan meydana gelmektedir.

Nef Meram lansman öncesi fırsatlar sunuyor

106 bin 62 metrekarelik alan içerisinde 51 bin 521 metrekaresi konut alanı olarak ayrılmıştır. Projenin 1.379 metrekaresi ise sosyal alanlara ayrılmıştır. meram villa projesi konum olarak şehre tepeden bakan bir bölgede yer almaktadır. Konut projesi Konya şehir merkezine ise 25 dakika mesafede yer almaktadır. Lansman öncesi avantajlı fırsatlardan yararlanmak için projenin web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 633 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…