Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef projelerinde aylık 3 bin 500 TL taksitlerle ev

Nef, başlattığı kampanyada 15 yıl yüzde 0,64 vade farkıyla ev sahibi yapıyor. Kampanyada aylık 3 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ödeme seçenekleri sunuluyor. Evler, bu yıl içinde teslim edilirken ödemeler, 12 ay sonra başlıyor.

Satış ofisiyle görüşmeler ve ödemeler internet üzerinden yapılıyor. Bunun için Firmanın internet adresini ziyaret ederek kampanyanın geçerli olduğu projeler hakkında bilgi alınabiliyor, görüntülü görüşme randevusu ayarlanabilliyor. Proje Çekmeköy, Bahçelievler, Basınekspres, Reserve Yalıkavak ve Reserve Gölköy projeleri için geçerli

Nef Çekmeköy bu yaz teslim edilecek

Bin 600 adet konut ve ofisiyle 239 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa alanında yükselen Nef Çekmeköy projesinin 89 bin 639 metrekaresi, yeşil alanlara ayrılıyor. Bağlantı yollarına ve metro hatlarına kısa mesafelerde konumlandırılan projenin bu yılın yaz ayında teslim edileceği belirtiliyor.

İŞ GYO ortaklığında gerçekleştirilen proje, Nef Çamlıtepe ve Nef Ormantepe olmak üzre iki adet etapta kuruluyor. Projenin ilk etabında 474 adet konut bulunuyor. Diğer etapta ise 409 adet daire yer alıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 65 metrekare büyüklüğünde, iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 99 metrekare büyüklüğünde, üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 162 metrekare büyüklüğünde olmak üzre inşa ediliyor.

Adres: Nişantepe Mahallesi, Şile Otoyolu, Çekmeköy / İstanbul

Nef Bahçelievler hemen tapu

Aynı kampanyanın geçerli olduğu Nef Bahçelievler projesindeki konutun tapusu, alıcısına hemen teslim ediliyor. Projedeki dairelerin ise bu yıl içinde verileceği belirtiliyor. Eski Londra Asfaltı’na konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 61 metrekare büyüklüğü ile 77 metrekare büyüklüğü arasında, iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 103 metrekare büyüklüğü ile 136 metrekare büyüklüğü arasında, üç odalı ve bir salonlu konut tipleri 152 metrekare büyüklüğü ile 167 metrekare büyüklüğü arasında inşa ediliyor. Projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 217 metrekare büyüklüğünde kuruluyor.

Adres: Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı, Eski Londra Asfaltı, No: 5, Bahçelievler / İstanbul