Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Reserve Kandilli yıl sonunda teslim

Nef Reserve Kandilli, inşaat sektörüne önemli katkılar sağlayan Nef güvencesi ile ilk reserve projesi olarak hayata geçmektedir. Bu eşsiz projede yaşam yılsonuna doğru başlıyor. İnşaat aşaması hızla devam edenin projenin tasarımını ünlü mimar Emre Arolat tasarlamıştır.

Nef, İstanbul’un tarihiyle, kültürel değerleriyle sarmalanan semti Kandilli’nin yaşam dinamiklerini, modern çözümler ile birleştirmiştir. Şirket, yılsonunda ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ünlü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan proje, İstanbul’un en eski öykülerinin yaşandığı, padişahların saraylarından İstanbul Boğazı’nı izlediği, sokaklarının tarih koktuğu bir semtte özel bir konumda yükselmektedir.

Nef Reserve Kandilli projesi ile ‘Foldhome’ konsepti

Nef Reserve Kandilli, bölgenin mahalle kültürünü, modern hayatın vazgeçilmezleri ile sunmaktadır. Proje, büyüleyici sokakları, asırlık çınar ağaçları arasında konumlanmaktadır. Ayrıca iskele, köprü ve ana yollara yakınlığı ile dikkat çekmektedir. 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar farklı büyüklükte konut tipleri yer almaktadır. Ayrıca Nef’in ‘Foldhome’ konseptinin imkanları da proje sakinleri ile buluşacaktır. Söz konusu proje kişiye özel hizmeti son aşamaya taşımaktadır. Üstelik gerektiğinde iskelede özel bekleyen tekneden günün yorgunluğunu unutturacak SPA alanına kadar ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır.

Kandilli, yatırımcılara en çok kazandıran bölgelerden biri

Endeksa verilerine göre Kandilli semtinde, bir ev 6 sene içinde 4,9 kat değer kazanmıştır. Üstelik İstanbul’un seçkin ailelerinin tercih ettiği en değerli boğaz semtlerinden birisidir. Nitekim 6 sene içinde Kandilli’de bir konut 4,9 kat değerlenirken, bu değer artışı İstanbul ve Üsküdar genelinde 3 kat seviyesinde gerçekleşmiştir. Bu noktada Kandilli, gayrimenkul yatırımcılarına en çok kazandıran ve İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olma özelliğine sahiptir.

Proje, tasarım tutkusu ile şekillendirildi

Nef Reserve Kandilli projesini tasarlayan mimar Emre Arolat proje hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Mimar Emre Arolat; “Tasarım anlayışımız; bölge, yerel dokular, kültürel ve fiziksel kaynaklar ile projenin kolektif ve psikolojik nitelikleri üzerine yapılan uzun araştırma ve tartışma süreciyle başlamıştır. Bu sayede proje ve mevcut durumun özünü oluşturan sorular ortaya çıkmıştır. Ayrıca özel durumlar göz önünde bulundurularak tutku, önsezi, bilgi ve deneyim kapsamında şekillendirilmiştir.” ifadelerini kullandı. Mustafa Toner imzası taşıyan iç mimaride ise bir tarafta vizon, bej ve krem tonlarıyla açık renk ahşabın bir arada kullanılmıştır. Diğer taraftan ise koyu ahşap renkleri, gri ve toprak tonlarının buluştuğu iki farklı alternatif sunulmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…