Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Sapanca ön satışları başladı

Nef, Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu’yla ön plana çıkmaktadır. Ayrıca yeni projesindeki çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Megakent İstanbul’a yakın konumuyla dikkat çeken Sapanca’da ön satışa sunulan Nef Sapanca projesinde lansman öncesi ön satış süreci başlamıştır.

Sapanca’da hayata geçirilecek olan projede 99 villaya ve 138 Townhouse’a yer verilmektedir. Nef Sapanca’da ünlü bir otel zincirinin de yer alacağı belirtilmiştir. İşte konut alacakların merakla beklediği Nef konut projesine ilişkin bütün ayrıntılar ve projede yer alan konutların fiyat listesi…

Nef Sapanca Villaları satışa sunuldu

71 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda inşa edilen Nef Sapanca’da 5 değişik konut tipi bulunmaktadır. Haziran 2023’te teslimlerinin yapılması planlanan proje, Sapanca’da Bağdat Caddesi Kırkpınar Köprüsü mevkiinde yükselmektedir. Projede 99 adet villa ve 78 adet rezidans yer almaktadır.

Nef Sapanca’da villa ve rezidanslar bulunmaktadır. Projedeki villalar 4+1 olarak tasarlanırken, rezidanslar ise 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlanmıştır. Villaların büyüklükleri 265 metrekare ile 630 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Sapanca Gölüne 300 metre uzaklıkta yer alan projede rezidanslar teraslı veya bahçeli olarak dizayn edilmiştir.

Nef Villa Projesinde Fiyatlar Ne Kadar?

Nef Sapanca’da yer alan rezidansların fiyatları 4 milyon 950 bin TL’den başlarken, villaların fiyatları 4 milyon Türk Lirası’ndan başlamaktadır. Konut projesi Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Kırkpınar’da yer almaktadır. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…