Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Çengelköy satışları devam ediyor

Nefes Çengelköy projesi lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Rasyonel İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.320 metrekarelik alan üzerindeki site içerisinde, 3 blokta toplam 60 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinde ara kat, bahçe katı ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.320 metrekarelik alan üzerindeki site içerisinde, 3 blokta toplam 60 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinde ara kat, bahçe katı ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik bu daireler bahçe teraslı, ara kat deniz manzaralı ve dubleks teras kullanımına sahip doğa ve deniz manzaralıdır. Satışa sunulan 2 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 106 ile 125 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 130 ile 167 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 170 ile 210 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için çift katlı kapalı otopark alanı mevcuttur.

Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 3,5 metrekare depo alanı, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Nefes Çengelköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yakın zamanda 81.000 metrekarelik alana inşa edilecek millet bahçesi çoçuk köy projesine yürüme mesafesindedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup boğaz, deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, deniz otobüsü, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nefes Çengelköy fiyatları ne kadardır?

Nefes Çengelköy projesinde lansman vadeli fiyatında yüzde 25 taksitle ara ödeme seçeneği mevcuttur. Üstelik peşin alımlarda yüzde 5 indirim karşılığında banka teminatı verilmektedir. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Brüt 106 ile 125 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL ile 4.650.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 130 ile 167 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.250.000 TL ile 10.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 170 ile 210 metrekare arasında olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 7.150.000 TL ile 13.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 196 20 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…