Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Mudanya 2024’ün 3. çeyreğinde teslim

Nefes Mudanya projesi huzur sağlayan deniz manzarası ce konfor hayat standartları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çimenli İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 2 blok ve toplam 18 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çimenli İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 5 katlı 2 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda toplam 18 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 160 metrekaredir. 5 artı 1 dubleks dairelerin büyülüğü brüt 460 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 350 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve seyir terası yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Her dairede eşsiz manzaraya sahip balkon alanları yer almaktadır.

Nefes Mudanya konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Ömerbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz bir deniz manzarasına hakimdir. Konumu itibariyle ulaşıma kolay bir konumda yükselmektedir.

Nefes Mudanya fiyatları ne kadar?

Nefes Mudanya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 460 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 5.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise 2024 yılının 3. çeyreği olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 224 543 05 43 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…