Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Garden Göktürk satışa sunuldu

İstanbul Eyüpsultan konut projesi Banco Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Üstelik projenin Temmuz 2020 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Neva Garden Göktürk konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi’nde yer alan 6 bin 767 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında toplam 32 adet daire yer almaktadır.

Projede bulunan dairelerde lüks bir yaşam için, uluslararası standartlara sahip materyaller ve en kaliteli markalar kullanılmaktadır. Göktürk konut projesi içerisinde açık havuz, fitness salonu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda barbekü alanı, sosyal tesis gibi olanaklara da sahiptir. Özel bahçe kullanım alanına sahip daireler ile konforlu bir yaşam sağlanmaktadır. Üstelik bunların yanı sıra orman manzarasına sahip olması ile birlikte sakin ve huzurlu bir ortam da sunar. Neva Garden Göktürk konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Neva Garden Göktürk Daire Fiyatları Ne Kadar?

Göktürk konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve  büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Göktürk konut projesi, Belgrad Ormanı yanı başındaki konumu ile ayrıcalıklı bir fırsat sunmaktadır. Aynı zamanda metro ,toplu taşıma, Kuzey Marmara ve Tem bağlantıları ile bütün şehre yakın bir konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 322 90 30 ve 0212 322 90 31 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…