Kategoriler
Proje Haberleri

New Garden Eryaman satışta

New Garden Eryaman projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman’da bulunan bir konut kompleksidir. Konut projesi Karanlar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede satışlar ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Kompleks, her biri 12 katlı 2 daire bloğundan oluşmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Şeyh Şamil Mahallesi, 137. sokak üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir.

New Garden Eryaman projesinde yer alan daireler 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Bu dairelerin büyüklükleri ise brüt 117 metrekare olarak projelendirilmiştir.  Ayrıca dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olarak projelendirilmiştir.

Eryaman konut projesi alışveriş merkezlerine, restoranlara ve okullara yakın, elverişli bir konumda yer almaktadır. Ayrıca Ankara’nın geri kalanına erişim sağlayan Eryaman Metro İstasyonu’na da yakındır.

Etimesgut konut projesi aileler ve genç profesyoneller için popüler bir seçimdir. Çeşitli olanaklar sunan, iyi tasarlanmış ve iyi konumlanmış bir komplekstir.

New Garden Eryaman fiyatları ne kadar?

Konut projesinde fiyatlar, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin yer aldığı kata ve cepheye göre değişmektedir.

117 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca ödeme planı olarak ise 1.750 bin TL peşin, kalan 1.750 bin TL ise teslimde ödeme imkanı sunulmaktadır. Bu ödeme kampanyası 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerlidir. Konut projesinin 2024 yılı Aralık ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

New Garden Eryaman nerede yer almaktadır?

Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Şeyh Şamil Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Şeyh Şamil Mahallesi’nde yer alan 137. sokak üzerinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 553 20 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…