Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Nexonya Bonega ön satışta

Nexonya Bonega İstanbul Üsküdar’da bulunan bir projedir. Proje Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Lansman fiyatları ile ön satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenlerin tamamı haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Nexonya Bonega 7 katlı bir binadan oluşmaktadır. Binada bulunan toplam 10 daire 2+1, 3+1 ve 3+2 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda her mevsim oturmak ve vakit geçirmek mümkündür. Konutlarda ortak kullanım banyolarının dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ayrıca yatak odası içinde yer alan ebeveyn banyosu dairelerin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. 3+2 olan dairelerde 2 adet salon bulunmaktadır. Dairelerin her birinde modern mimari yapı vardır. Birinci sınıf kalite malzemeler ile daireler hazırlanmaktadır. Isınma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi vardır.

Nexonya Bonega araçlarının parkı için kapalı otopark bulunmaktadır. Projede sosyal alanlar da bulunmaktadır. Kişisel bakım için sauna, Türk hamamı ve duş alanları bulunmaktadır. Spor yapmak için özel spor alanları ve fitness salonu bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Güvenlik için 7/24 güvenlik sistemleri mevcuttur.

Nexonya Bonega satışları

Proje şu an yapım aşamasındadır. Dairelerin teslim tarihi olarak 15.03.2023 tarih verilmiştir. Ön satışta olan dairelerin fiyatları da şu anda indirimli olarak bulunmaktadır. Daireler lansmana özel yüzde 10 indirim ile yeni sahiplerini beklemektedir. Daire satışlarında uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır.

Nexonya Bonega projesinin en küçük daireleri olan 2 oda 1 salon daireler brüt 104 metrekare kullanım alanına sahiptir. Net kullanım alanı ise 87 metrekaredir. Dairelerin şu anda satış fiyatları 6 milyon 500 binden başlamaktadır. Daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Daire fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. Dairelerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak ve ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (542) 125 58 59 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…