Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Nexonya Sapanca Lake Villas satışları başladı

Nexonya Sapanca Lake Villas Sakarya projelerinden birisidir. Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje doğa ile iç içe bir hayat sunmaktadır. Satışları devam eden villaların genel özellikleri, büyüklükleri, villalar hakkında merak edilenler ve proje hakkında diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Sapanca Lake Villas toplam 19 adet villadan oluşan bir projedir. Projede yer alan villaların hepsi aynı tiptir. 3 katlı olarak tasarlanan villalarda 6 adet oda ve 2 adet salon bulunmaktadır. Odalardan 4 tanesi yatak odası, biri hizmetli odası, biri de hobi odasıdır. Yatak odalarının içlerinde kendilerine özel banyoları vardır. Hizmetli odasındaki banyo dahil konutlarda toplam 5 adet banyo bulunmaktadır. Konutların her birinin kendine özel bahçesi vardır. Bu bahçede özel barbekü alanı bulunmaktadır. Konutlarda geniş balkonlar vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında manzara izlenmektedir. Villalarda ayrıca çamaşır odası ve depo alanı da bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmıştır.

Sapanca Lake Villas projesinde güvenlik için 7/24 güvenlik sistemleri vardır. Bu sistemlere ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de vardır. Her villanın bahçesi içinde kendine özel açık yüzme havuzu vardır. Bu yüzme havuzunda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir.

Nexonya Sapanca Lake Villas fiyatları ne kadar?

Sapanca Lake Villas konutları brüt 284, net 250 metrekare büyüklüğe sahiptir. Villalar şu anda 10 milyon 800 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu nedenle güncel fiyatları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz.

Söz konusu projede yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde kampanyası başlatılmıştır. Başlatılan kampanya kapsamında ilk etapta yüzde 50 peşinat ödemesi yapılmaktadır. Kalan yüzde 50 oranındaki tutar ise tesliminde ödeme imkanı sağlanmaktadır.

Sapanca Lake Villas nerede yer alıyor?

Proje arabayla İstanbul’a sadece 1 saatlik mesafededir. Kırkpınar sahiline 6,5 kilometre, Sapanca Doğa Parkı’na 8 kilometre, Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne 8,5 kilometre ve Sapanca Gölü’ne 3 kilometre mesafededir. İstenilen yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Ödeme koşulları ve fiyatları öğrenmek için 444 0 257 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…