Kategoriler
Proje Haberleri

Next Garden Villaları peşin alımlarda yüzde 20 indirim

Next Garden Villaları projesinde indirimli satış avantajları mevcuttur. Projenin konumu Tokat’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Birsoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde modern yapıda 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birsoy İnşaat güvencesi ile yükselen projede 6 adet modern yapıda villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 2 katlı olup 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendine ait bahçe alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların giriş katında; salon, mutfak, antre, tuvalet ve veranda bulunmaktadır. Üst katında ise; ebeveyn banyolu yatak odası, giyinme odası, 3 adet yatak odası, ütü odası, banyo ve hol yer almaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Next Garden Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tokat’ın Merkez İlçesi Güneşli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde ihtiyaç duyduğunuz pek çok lokasyon yakın konumda yer almaktadır.

Next Garden Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Bununla birlikte projede nakit alımlarda yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. Ayrıca yarısı nakit yarısı teslimatta yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 12 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0543 395 59 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…