Kategoriler
Proje Haberleri

Next Level Çayyolu sosyal donatıları

Ankara’nın Çayyolu ilçesinde, Pasifik İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Next Level Çayyolu konut projesi, toplam 42 bin 184 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesinde 354 adet daire, 40 adet town villa, 20 adet loft, 10 adet penthouse mevcut durumda bulunuyor. Projede 3+1’den 7+2’ye kadar 92 değişik tipte konut var. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 152 metrekare ila 445 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 38’i satılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Next Level Çayyolu projesi konut fiyatları

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlıyor. Projenin yeni satışa çıkan etabından ev sahibi olmak isteyenler 120 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile konut sahibi olabiliyor.

Kampanya kapsamında satışa çıkan 4+1 dairelerde yüzde 10 peşinat ve 4 bin 310 liradan başlayan taksit avantajının yanı sıra erken kapatmada yüzde 25’e varan indirimden de faydalanabilmek mümkün.

Next Level Çayyolu konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı projede, jeneratör de mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Çayyolu Rekreasyon Vadisi’nin içindeki arazide yer alan konut projesi; okullara ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın bir noktada bulunuyor. Konut projesi, merkezi bir konumda yükseliyor.

Next Level Çayyolu konut projesi, Hacı Bektaşi Veli Cad. (Beyler Caddesi Arkası) 5452. Sok. No: 1A Çayyolu Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Telefon: 0312 284 47 47