Kategoriler
Emlak Haberleri

Next Level Country ve Next Level Göktürk yakında başlıyor

Pasifik GYO, Eyüpsultan Belediyesi’nin yaptığı 2 ayrı taksitli arsa satış ihalesinde en yüksek teklifleri vermiştir. Göktürk’te yer alan bu iki arsaya Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından iki proje inşa edecektir. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre firma, Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleriyle bölgeye imza atmaya hazırlanmaktadır.

Talep toplama başarıyla tamamlandı

Pasifik GYO şirketinden talep toplama süreci ile ilgili açıklama yapılmıştır. Pasifik GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan yaptığı açıklamada halka arzın başarı ile tamamlandığı belirtilmiştir. Talep toplama 9-10 Aralık’ta yapılmış ve yaklaşık 1,1 milyar TL’lik halka arzını başarıyla tamamlamıştır. Fatih Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, İstanbul’da özellikle Göktürk bölgesi ile yakından ilgilendiklerini belirtmiştir.

Next Level Country ve Next Level Göktürk yakında başlıyor

Pasifik GYO, Levent’in Etiler girişindeki eski Jandarma Lojmanları arazisini Emlak Konut’tan hasılat paylaşımı modeliyle almıştır. Bu şirket, başarılı halka arzının hemen ardından Eyüpsultan Belediyesi’nden aldığı bu arsalarda 2 proje geliştirecektir. Next Level Country ve Next Level Göktürk projeleriyle İstanbul’daki portföyünü iyice büyütmeyi ve güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı firması tarafından konu ile ilgili KAP’a açıklama yapılmıştır. Yapılan açıklamaya göre; Eyüpsultan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kemerburgaz Mahallesi’ndeki 244 ada, 1 parselde yer alan 35 bin 966 metrekarelik arsa için 657 milyon TL değerinde teklifi Pasifik GYO vermiştir. Ayrıca Kemerburgaz Mahallesi’ndeki 246 ada, 5 parseldeki 42 bin 597 metrekarelik arsa için ise 1 milyar 117 milyon TL ile yine en yüksek teklifleri vermiştir.

İhale sonucunun kesinleşmesi için düzenleyen kurumdan sözleşme imzalanmasına ilişkin davet beklenmektedir. Ardından süreç ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacağı belirtilmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…