Kategoriler
Proje Haberleri

Next Level Country yakında başlıyor

Next Level Country projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Göktürk konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Daire tipleri, konut büyüklükleri, konut satısı henüz belli olmayan projede arsa alanı da henüz belli değildir.

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göktürk’te 2 projeye imza atmaya hazırlanmaktadır. Bu şirket, Eyüpsultan Belediyesi’nin 15 Aralık 2021 tarihi, Çarşamba günü gerçekleştirdiği 2 ayrı taksitli arsa satış ihalesinin kazanmıştır.

Pasifik GYO firması tarafından proje ile ilgili KAP’a bilgilendirme yapılmıştır. Kapılan açıklamaya göre Eyüpsultan Belediyesi tarafından 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen Kemerburgaz Mahallesi’ndeki 244 Ada 1 Parsel olan 35.966 metrekarelik arsa için 657 milyon TL değerinde teklifi Pasifik GYO vermiştir. Ayrıca Kemerburgaz Mahallesi’ndeki 246 Ada 5 Parsel için 42 bin 597 metrekarelik arsa için ise 1 milyar 117 milyon TL ile en yüksek teklifleri Pasifik GYO vermişti.

Next Level Country nerede yer alıyor?

Söz konusu proje, İstanbul İli, Avrupa Yakası, Eyüp İlçesi Göktürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir.  Konut projesi Hasdal Kemerburgaz yolu olan D020 kara yoluna yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca Kemerburgaz Okyanus Koleji’ne ve Kemerburgaz Kent Ormanı’na da yakın bir konumda yer almaktadır.

Next Level Country fiyatları ne kadar?

Next Level Country projesinde satılık daire fiyatları belli değildir. Ayrıca konut projesinde ödeme planı da  henüz belli değildir. Proje detaylarının ilerleyen günlerde belli olması beklenmektedir. Ayrıca konut projesinin teslim tarihi, daire tipleri ve büyüklükleri de henüz belli olmamıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 312 285 47 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…