Kategoriler
Proje Haberleri

Next Level İstanbul satışta

Next Level İstanbul projesi, İstanbul’un kalbinde, Levent’in Etiler girişinde yükselmektedir. Yaşamı tasarlama tutkusuyla ödüllü Next Level markasına hayat veren Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa sunulmaktadır. Bu proje, doğayla uyumlu ve insan yaşamını merkezine alan yenilikçi özellikleri ile İstanbul’un yeni sembolü olmaya hazırlanmaktadır.

İstanbul’a Değer Katan Bir Proje

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level İstanbul projesini tasarlarken en önemli hedeflerinin, Next Level markasını İstanbul gibi dünyanın en güzel metropollerinden birine uygun bir şekilde yansıtmak olduğunu belirtmiştir. Bu proje, İstanbul’a değer katacak ve geleceğe iz bırakacak sembol bir yapı olma hedefiyle titizlikle tasarlanmıştır.

İstanbul’u ‘Next Level’a Taşıyoruz

Fatih Erdoğan, “Biz Next Level markasını sıradan bir marka olarak kullanmıyoruz, yanına eklediğimiz ismin ‘next level’ını tasarlıyoruz. Dünya metropollerinin en güzellerinden biri olan İstanbul’da ilk Next Level projesini geliştirmek için şehrin en özel yerini araştırdık. Aradığımız özelliklere tam olarak sahip araziyi bulduk ve Next Level’ı Levent’e getirdik. Next Level İstanbul, Levent bölgesine eşsiz bir değer katarken, İstanbulluların şehir yaşamını beklentilerinin çok üzerinde zenginleştirecek. Kısacası Levent’i ve dolayısıyla İstanbul’u ‘next level’a taşıyacağız.” dedi.

Doğa İle İç İçe Yaşam

Next Level İstanbul sakinlerine şehrin merkezinde eşsiz bir doğa keyfi yaşama fırsatı sunmaktadır. Özellikle pandemiden sonra doğanın ve açık hava yaşam alanlarının önemi daha iyi anlaşılmıştır. Bu konut projesi, hem konut hem de ofis sakinlerine şehrin merkezinde bahçe keyfi fırsatı sunmak için büyük bahçe ve teraslarla donatılmıştır. Ayrıca gün ışığından daha fazla yararlanmak için kat yükseklikleri konutlarda dört buçuk metre, ofislerde ise altı buçuk metre olarak tasarlanmıştır.

Mimaride Fark Yaratan Proje

İstanbul konut projesi, sadece konut tipleriyle değil, aynı zamanda iç mimari konseptlerle de fark yaratmaktadır. Projenin konutlarını ‘Villa Evler’, ‘Teras Evler’, ‘Manzara Evler’ ve ‘Loft Evler’ olarak dört ayrı bölüme ayırmıştır. Her bir bölüm için özgün iç mimari konseptler geliştirilmiştir. Ayrıca bu da projeye ayrı bir özgünlük katmıştır.

Villa Evler ve Teras Evler, büyüklükleri 275 ile 545 metrekare arasında değişmektedir. Teras Evler, 232 ile 382 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir.

Manzara Evler büyüklükleri 270 ile 347 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca Loft Evler’in büyüklükleri ise 85 ile 218 metrekare arasında değişmektedir.

İnsan Odaklı Tasarım

Next Level İstanbul projesi, teknik destek, güvenlik, teknoloji hizmetleri bulundurmaktadır. Ayrıca, park alanları, depolar, dijital uygulamalar ve akıllı ev sistemleri gibi birçok detayı içinde barındırmaktadır. Her blok için özel resepsiyon hizmeti, günlük ihtiyaçları karşılayacak özel görevliler bulunmaktadır. Ve ayrıca vale hizmeti sunarak sakinlerin yaşamını kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Sosyal Alanlar ve Konfor

İstanbul konut projesi, sadece konut ve ofislerle değil, aynı zamanda geniş sosyal alanlarıyla da dikkat çekmektedir. Açık ve kapalı spor alanları, çocuklar için eğitim ve eğlence alanları yer almaktadır. Ayrıca ortak çalışma alanları, yüzme havuzu, spor salonu, sauna, masaj odası gibi olanaklar sunmaktadır. Böylece bina sakinlerine konforlu bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.

İstanbul konut projesinde park sorunu yaşanmaması planlanmaktadır. Bu amaçla konut projesinde park sorunu yaşanmaması için 630 araç kapasiteli otopark alanları sunmaktadır. 1+1, 2+1daireler için en az iki park yeri olacaktır. Ayrıca 3+1 ve 4+1 daireler için en az üç adet park yeri olacaktır.

İstanbul’un Metropol Yaşamı

Projedeki ofisler, iç ve dış mekân kullanımı sağlayan geniş teraslar ve balkonlarla öne çıkmaktadır. Bu ofisler, yüksek standartlardaki hizmetlerle birleşerek mükemmel bir iş ve yaşam deneyimi sunuyor.

Next Level İstanbul, İstanbul’un geleceğine yatırım yapmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Bu eşsiz proje, İstanbul’un yeni sembolü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…