Kategoriler
Proje Haberleri

Nezih Park Bahçekent ön talepler topluyor

Nezih Park Bahçekent konut projesinde ön talep toplama süreci başlamıştır. Başakşehir konut projesi Emlak Konut güvencesi ile Aydur İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçekent’te yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Yeni Evim kampanyasına dahil olan konut projelerindendir. Bu kapsamda 15 yıla varan vade imkanı bu proje için de geçerli olmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Nezihpark Bahçekent projesi Başakşehir, Bahçekent’te yer alan bir konut projesidir. Bahçekent konut projesi 67 bin 294 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Yatay mimaride tasarlanan konut projesi Millet Bahçesi’nin hemen yanı başında yer almaktadır.

67 bin 294 metrekare yüzölçümündeki arsa alanı üzerinde ise toplam 700 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Nezihpark Bahçekent projesinde konut tiplerine baktığımızda ise dört farklı konut tipine yer verilmektedir. Konut projesinde 1+1 ve 2+1 tip konutlara yer verilmektedir. Ayrıca 3+1 tip konutlar ile 4+1 tip konutlarda yer almaktadır.

Konut projesinde üç farklı tip 2+1 daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca dört farklı tip 3+1 daire seçenekleri yer almaktadır. Bununla birlikte tek tip 4+1 daire seçeneklerine yer verilmektedir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 89.84 metrekare ile 106.64 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 113.28 metrekare ile 141.05 metrekare arasında değişmektedir. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 161.02 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Nezih Park Bahçekent ilk etabı satışta

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerin yer aldığı konut projesi yatay mimari ile hayata geçirilmektedir. Konut projesinde meskenlerin dışında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Nezih Park Bahçekent projesinin ilk etabı Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla satışa sunulmuştur. Az katlı yatay mimari ile projelendirilen konut projesinde geniş bahçeli ve teraslı evler yer almaktadır. Projede ayrıca peyzaj alanları, çocuk oyun alanlarıyla pek çok ayrıcalık yer almaktadır.

NezihPark Bahçekent projesi Yeni Evim kampanyası kapsamında satışa sunulmaktadır. Başlatılan Yeni Evim kampanyasına uygun olan projede 180 aya varan vade seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 0.69 vade oranından başlayan vade seçenekleri de yer almaktadır. Bu kampanya kapsamında ilk 3 yıl ödemelerde devlet desteği yer almaktadır. Son sekiz yılda ise ilk üç yılda devletin verdiği destek bu sekiz yıllık taksit üzerine eklenmektedir.

Projenin konumu

Proje hakkında detaylı bilgi için 444 68 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Nezih Park Bahçekent reklam filmi