Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor

Nidapark Ataşehir projesinde ön talep toplama süreci başlamıştır. Ataşehir konut projesi az katlı ve yatay mimari konseptinde tasarlanarak hayata geçirilmektedir. Konut projesi konum olarak İstanbul İli, Ataşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ön talep toplama süreci devam eden konut projesinde her aileye hitap edecek farklı daire tiplerini bünyesinde barındırmaktadır.  Söz konusu konut projesinde yer alan daire tipleri, özellikleri, nerede olduğu, ödeme planı, daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Ataşehir’de yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından inşa edilen konut projesi yatay mimari anlayışı ile hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesindeki konut bloklarında dört farklı tipte daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire seçeneklerine bakıldığında ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip evlerin olduğu görülmektedir. Ayrıca konut projesinin deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak yapılması planlanmaktadır. Ataşehir konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmetinin de yer alması planlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede geniş bir sosyal faaliyet alanlarının da  yer alması planlanmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş yolları, sauna, fitness merkezi ve restoran gibi pek çok alan bulunmaktadır. Binada asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Nidapark Ataşehir nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Bu konut projesi Dudullu ve Kayışdağı caddelerine oldukça yakın bir konumda yer almaktadır. Proje Kozyatağı Metro İstasyonu’na yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Carrefour Alışveriş Merkezi’ne yakın konumda yer almaktadır.

Nidapark Ataşehir projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Ancak proje ön talep toplama sürecinde olup fiyatları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 48 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…