Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Nidapark Çankaya lansmana özel fırsatlarla satışta

Nidapark Çankaya projesi, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir konut projesidir. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmuştur.

Proje özellikleri neler?

Çankaya konut projesi Çankaya, Cezayir Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinden inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam 199 adet konuta yer verilmektedir. Ayrıca konut projesinde 7 adet ticari ünite yer almaktadır. Proje, 23 bin metrekarelik bir alana yayılmış olup, 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1 ve 4.5+1 olmak üzere toplam 350 konuttan oluşmaktadır. Projede ayrıca, 10 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi ve 15 bin metrekarelik bir park bulunmaktadır.

Konut projesinde 1+1 tip daireler brüt 67.14 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Açık mutfaklı 2+1 tip daireler brüt 122.58 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Kapalı mutfaklı 2+1 tip daireler brüt 150.28 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3.5+1 bahçeli daireler brüt 174.60 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3.5+1 normal kat daireler brüt 210.86 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4.5+1 daireler brüt 332.23 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Proje nerede yer almaktadır?

Nidapark Çankaya projesi Ankara’nın merkezinde, ulaşım ve sosyal olanaklara yakın bir konumda yer almaktadır. Proje, Çankaya Belediyesi’ne, Kızılay’a ve AKM’ye kısa bir mesafededir. Ayrıca, projenin yakınında birçok okul, hastane ve alışveriş merkezi bulunmaktadır.

Konut projesinden Turan Güneş Bulvarı 2 dakika, 1071 Malazgirt Bulvarı 6 dakika, Atakule 7 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca 365 AVM 7 dakika, Panora AVM 8 dakika, 29 Mayıs Devlet Hastanesi 8 dakika mesafededir. Dikmen Vadisi’nde yer alan proje aynı zamanda Eymir Gölü’ne 15 dakika, Kuğulu Park’a ise 14 dakika mesafede yer almaktadır.

Nidapark Çankaya fiyat listesi ve ödeme planı

Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede yüzde 10 taksitli peşinat ödeme fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca 36 ay vade ve yüzde 1.59 faiz oranı ile kredili ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Nidapark Çankaya projesindeki konut fiyatları, konutun büyüklüğüne ve konumuna göre değişmektedir. Ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Konut projesinde satılık daire fiyatları henüz açıklanmamıştır. Fiyatlar açıklandığında fiyat bilgileri web sitemizde yer alacaktır.

Çankaya konut projesinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, güneşlenme terası yer almaktadır. Konut projesinde ayrıca stüdyo, açık sosyal tesis alanları, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik gibi alanlar da yer almaktadır.

Nidapark Çankaya, Ankara’da konut satın almak isteyenler için iyi bir seçenektir. Proje, merkezi bir konumda, ulaşım ve sosyal olanaklara yakın ve kaliteli bir yaşam sunmaktadır.

Konut projesinin satış ofisi Hilal 626. Cadde, No: 212 Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 48 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız