Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Çankaya ön talep topluyor

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından geliştirilecek olan Nidapark Çankaya projesi, ön talep süreciyle birlikte yatırımcıların dikkatini çekmeye başlamıştır. Başkent Ankara’da inşa edilecek olan bu projede toplamda 204 konut bulunmaktadır. 2022 yılında yaklaşık bin konut ve dükkanın teslimini başarıyla gerçekleştiren şirket, 2023 yılında da yeni projelere odaklanmış durumdadır. Proje ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Önceki yıl satışa sunulan Nidapark Göcek, Nidapark Gündoğan ve Nidapark Ataşehir gibi projelerin ardından Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara’daki yeni projesi Nidapark Çankaya için ön talep sürecini başlatmıştır.

Söz konusu konut projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer almaktadır. Ayrıca Dikmen Vadisi’ne komşu bir konumda yükselen bu projede yatırımcılar için cazip seçenekler sunmaktadır. Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara projesine ek olarak, 2022 yılında Bodrum, Göcek ve İstanbul’da başlatılan yeni projelerine de devam etmektedir.

Fiyatlar ve ödeme planları henüz netleşmemiş olan Nidapark Çankaya projesi hakkındaki detaylar, açıklanır açıklanmaz bu yazımızda yer alacaktır. Tahincioğlu Gayrimenkul, 2023 yılında farklı bölgelerde ve farklı müşteri segmentlerine yönelik ürünler geliştirmeyi hedeflemekte olup, başkent Ankara’daki konut projesi de bu hedefler doğrultusunda hayata geçirilmektedir.

Özetle, Nidapark Çankaya projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan ve ön talep süreci başlamış olan bir gayrimenkul projesidir. Başkent Ankara’da yer alan ve toplamda 204 konut içeren bu proje, yatırımcılara farklı daire tipleri ve uygun ödeme planlarıyla cazip fırsatlar sunmayı amaçlamaktadır. Projedeki son gelişmeler ve detaylar, açıklandıkça bu yazımızda güncellenecektir.

Nidapark Çankaya nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Dikmen Vadisi’ne komşu bir konumda bulunmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…