Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Çengelköy sıfır faiz fırsatı ile satışta

Konut projesi Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çengelköy konut projesi İstanbul İli,  Üsküdar İlçesi, Çengelköy semtinde yer almaktadır. Nidapark Çengelköy projesi lansmana özel ödeme seçenekleri ile satışa sunuldu. Projede daire tipleri neler? Ödeme planı nasıl? Lansman fırsatları neler? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler? 

İstanbul Anadolu Yakası, Üsküdar İlçesi, Çengelköy’de yer alan konut projesinde daire satışlarına başlandı. Cazip ödeme seçenekleri ile projede yer alan konutların satışlarına başlandı. Konut projesi yatay mimaride tasarlanmış toplam 12 konut bloğundan oluşmaktadır. On iki adet konut bloğunda ise toplam 207 adet daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan konut blokları bahçe katı + 4 normal katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Nidapark Çengelköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 dubleks tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.  Proje içerisinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 155 metrekare ile 408 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler 155.59 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler 176.21 metrekare ve 189 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3.5+1 tip normal daireler 196.87 metrekare, 3.5+1 dubleks daireler ise 278.49 metrekare büyüklüğündedir. 4+1 tip daireler 222 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4.5+1 dubleks daireler 291.28 metrekare ve 403.62 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 5.5+1 dubleks daireler ise 408.57 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.

Nidapark Çengelköy fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

36 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire fiyatlar henüz açıklanmadı. Çengelköy konut projesi banka kredisi olmadan, hayat sigortası olmadan daire sahibi olma fırsatı ile satışa sunuluyor. Ayrıca  dosya masrafı olmadan konut sahibi olma fırsatı da projede yer almaktadır. Vade seçeneklerine baktığımızda ise 36 ve 60 ay vade fırsatı yer almaktadır. Konut projesinde 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı bulunmaktadır. 36 ay vade seçeneğini tercih ederseniz ayrıca yüzde 5 oranında indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca 60 ay vade seçeneğinde ise yüzde 0.69 faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olmaktadır. 60 ay vade seçeneğini seçtiğinizde ise yüzde 2 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Projede içerisinde kameralı yürüyüş yolları, süs havuzları, şelale, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu etrafında güneşlenme alanları, seyir terası, çocuk oyun alanı yer almaktadır. Bunların dışında projede ayrıca spor kompleksi gibi özellikler de yer alıyor.

Nidapark Çengelköy nerede yer alıyor?

Proje Güzeltepe Mahallesi, Pelin Sokak, 34680 Üsküdar / İstanbul adresinde yer alıyor. Konut projesi Güzeltepe Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Caddesi, Pelin Sokak, Engin Caddesi ve Çağdaş caddesinin kesiştiği arsa alanı üzerinde yer almaktadır. Projede site girişi ise Çağdaş sokak tarafından yapılacaktır. Nidapark Çengelköy projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 13 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 35 dakika, ayrıca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 15 dakika mesafededir.

Proje ile ilgili detaylı bilgiye 444 48 46 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Tel: 444 4 846

Diğer proje haberleri için tıklayınız…