Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Göcek 3 bin 500 ön talep topladı

Topal 32 adet villadan meydana gelen projeye ön talep toplama sürecince toplam 3 bin 500 ön talep geldi.  Villa projesi Muğla İli, Fethiye İlçesi, Göcek bölgesine yer almaktadır. Söz konusu villa projesi Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir.  Nidapark Göcek projesi ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Fethiye villa projesi 750 milyon liralık yatırım değerine sahiptir. Göcek villa projesi 22 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 22 bin metrekare üzerindeki villa projesinde toplam 32 adet villa yer almaktadır. 32 adet villadan meydana gelen butik projede 3+1 ve 4+1 tip villa seçeneklerine yer verilmektedir.

Fethiye villa projesinde yer alan villaların büyüklükleri ise 238 metrekareden başlamaktadır. Göcek villa projesinde yer alan villaların büyüklükleri 440 metrekareye kadar değişmektedir. Villalarda yaşayan villa sahipleri yazları havuz ve teraslarda zaman geçirebileceklerdir. Kışları ise yerden ısıtmalı odaları ve şömineli iç avluda zaman geçirebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Yeni projeler yolda

Proje hakkında bilgi veren Özcan Tahincioğlu, Bodrum’un yanı sıra Urla ve Çeşme’yi de yakından takip ettiklerini belirtmiştir. Özcan Tahincioğlu, Bodrum Gündoğan’da ve Ataşehir bölgesinde yeni projelere başlayacaklarını da belirtmiştir. Ayrıca firma Beykoz’da 2023 yılında yeni bir proje daha satışa çıkarmayı planlamaktadır. Bunların yanı sıra Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan yeni etap Nidapark Küçükyalı Mercan etabını satışa çıkaracaktır.

Nidapark Göcek fiyatları ne kadar?

Göcek villa projesinde fiyatlar villa tiplerine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda projede yer alan villaların fiyatları 18 milyon liradan başlamaktadır. Villa projesinin teslim tarihi olarak ise 24 ay sonra projenin teslim edileceği planlanmaktadır.

Nidapark Göcek ödeme planı nasıl?

Göcek villa projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ödeme planı olarak ise 24 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı bulunmaktadır.  Ayrıca başlatılan kampanya kapsamında yüzde 30 peşin ödenmektedir. Yüzde 15 oranındaki tutar ise 1 yıl sonra ödeme imkanı bulunmaktadır. Geri kalan tutar ise 24 ay vade imkanı bulunmaktadır. Ayrıca yüzde 50 peşin ödeme yapanlara 1 yıl vade farksız ödeme planı sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Tahincioğlu Gayrimenkul firmasının villa projesi Göcek, İlyas Musluğu Caddesi, 48310 Fethiye / İstanbul adresinde yer almaktadır. Şehir merkezine ve otellere yakın bir konumda yer alan proje ayrıca Göcek Marina ve Göcek Yacht Club’e de yakın bir konumdadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Reklam filmi yayında

Diğer proje haberleri için tıklayınız…