Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Göcek satışa çıkıyor

Nidapark Göcek projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde müstakil villalar ve dubleks villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje, doğa ile uyumlu, modern ve kaliteli mimari ile lüks bir yaşam sunmaktadır. Site içerisinde müstakil villalar ve dubleks villalar bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Üstelik deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Her villaların kendine ait bahçesi ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde; spor salonu, sauna, pilates ve buhar odası yer almaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Balkon, veranda ve kiler gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Nidapark Göcek konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Göcek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar dünyaca ünlü Göcek marinalarının ve koylarının yakınında yer almaktadır. Şehir kalabalığından uzak doğa ile iç içe bir konumda yaşam alanı sunulmaktadır.

Nidapark Göcek projesinde ön talep aşamasındadır. Ayrıca ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. Proje fiyatları ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 4 846 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…