Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Nidapark Küçükyalı Kınalı projesinde teslim süresi uzatıldı

Nidapark Küçükyalı Kınalı, Avrupa Yakasının ilk karma projelerinden birisi olarak hayat buldu. Sektöre adını altın harflerle kazıtan Tahincioğlu Gayrimenkul, başarılı projeleriyle öncü olmaya devam ederken; Emlak Konut GYO güvencesi altında öne sürdüğü projesinde teslimlere başladı.

Nidapark Küçükyalı Kınalı teslim süresini uzattı

Avrupa yakasının göz bebeği olmaya aday olan Nidapark Küçükyalı Kınalı projesi, Emlak Konut GYO altında yenilikleriyle gözleri dolduruyor. Kusursuzca planlanan yapıların inşası yakın zamanda tamamlandı. 18 Ağustos itibariyle başlanan teslimatlar da 1.439 konut ve 600 ofisin bulunduğu projede, alışveriş caddesi ve sosyal imkanlarıyla fark yaratılmaya hazırlanılıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul farkıyla bölge üzerinde sıklıkla anılması beklenen beklenen projeye dair Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, şunları söyledi:

“Son yıllarda yaşanan ekonomik krizlere ve pandemi sürecine rağmen inşaatlarımıza devam ettik. Teslimlere başladığımız süreçte, Kınalı etabımız için yaşam 1 Eylül 2020 itibariyle başlayacak. Diğer etaplarımızı da önümüzdeki dönemlerde teslim etmeye devam edeceğiz.”

1 Eylül 2020’de yaşam başlıyor

Mustafa Çakmak, Nidapark Küçükyalı Kınalı etabının 3 blok üzerinden hayat bulduğundan söz ediyor. Alıcıların tercihlerine sunulan daireler 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşmaktadır. Toplamda 296 dairenin yer aldığı projede birbirinden çeşitli sosyal donatı imkanlarına yer verildi.

Etabın içinde fitness salonu, sosyal tesisler, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları ve kafeterya bulunuyor. Yürüyüş ve koşu yolları, dekoratif havuz ve özel peyzaj alanları sayesinde Kınalı etap, tıpkı diğer etaplar kadar gelişmiştir.

Nidapark Küçükyalı içerisinde yer almakta olan alışveriş caddesine ‘Palladium Cadde Küçükyalı’ ismini verdiklerinden söz eden Çakmak; caddenin Anadolu Yakasını İstanbulluların yeni cazibe merkezi yapmaya hazırlandığından bahsetti. 350 metre uzunluğuna sahip olduğu bilinen alanın üzerinde yer almakta olan mağazalar, yaşam sakinlerinin bölgeden uzaklaşmasına adeta bir engel. Tüm ihtiyaçların ayağa kadar getirildiği bölge aynı zamanda lokasyonu ile öne çıkmaya devam etmektedir. Caddenin ana bağlantısının Küçükyalı metro durağıyla bir olması ise ulaşımda ekstra kolaylık sağlayacak.

Yeni tüketici isteklerine uygun ‘Multi Evler’

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün Nidapark Küçükyalı projesi altında gerçekleştirdiği Kınalı etabı, pandemi süresince değişen gayrimenkul trendlerine cevap veriyor. Salgın hastalık nedeniyle neredeyse tüm dünyanın evlerinden çıkmadığı süreçte, artık minimal evlerden vazgeçilmiş ve insanlar geniş, balkonlu ev arayışlarını sürdürmüştür.

Mustafa Çakmak’ın aktardığını göre, salgın hastalık dönemi boyunca uzaktan çalışma sistemine adapte olan insanlar evde vakit geçirdiği müddetçe sektörde kalıcı olan bazı isteklere imza attı. Genel Müdür:

“Buradan hareketle sektörün lider olma sorumluluğunun bilinci kavranmış ve değişime adapte olunmuştur. Türkiye’de yakın zamanda adından sıkça söz edilecek ‘Multi Evler’ bu amaç doğrultusunda tasarlandı. Mutfağı, salonu, toplantı odası ve ikinci yatak odasına dönüşebilen Nidapark Küçükyalı Büyükada etabında, yeni trendlere uygun 218 Multi Ev yer almaktadır. Çok kullanımlı olarak tasarlanan üniteler hem konut hem de ofis olarak kullanılabilecek. Multi Evleri’n home office olarak düşünülmesi yanlıştır. Üniteler çocuklu ailelerin yaşam alanı olabilecek şekilde tasarım sürecinden geçti. Bu nedenle 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı alternatiflerden oluşmakta olan teraslı ve tavan yüksekliği 3.30 metreye ulaşan daireler öne çıkarıldı. Amaç doğrultusunda ünitelerin içerisinde değişebilen/dönüşebilen ve her türlü koşula cevap verebilecek olan konutlar fonksiyonları sayesinde çok konuşulacak.” dedi.