Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Küçükyalı Kınalı teslim tarihi

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Maltepe ilçesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Kınalı projesi, toplam 296 adet konuttan oluşuyor.

Toplamda 3 bloktan meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 106 metrekare ila 178 metrekare arasında yer alıyor.

Şık ve modern bir tasarıma sahip olan konut projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Nidapark Küçükyalı Kınalı konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 dairelerin fiyatları, 870 bin TL ila 1 milyon 283 bin TL arasında yer alıyor. Projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 1 milyon 399 bin TL ila 1 milyon 579 bin TL arasında bulunuyor.

Projeden peşin alımlarda yüzde 15 oranında indirimden faydalanılıyor. Projede yüzde 25 peşinat vererek kalanı için ise vade farksız 84 ay taksit yapabilme olanağı da var. Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler tükenmiş durumda.

Nidapark Küçükyalı Kınalı konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, yürüyüş parkuru, sosyal tesis ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Merkezi bir konumda yer alan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir yerde bulunuyor. Konut projesi; Hilltown, Watergarden İstanbul, Palladium, Brandium, Carrefour İçerenköy AVM, Kozzy, Fuaye Çarşı, Novada Ataşehir, Asya AVM, Ritim İstanbul AVM, Asya AVM, Bulvar 216 gibi AVM’lere çok yakın yerde yükseliyor.

Proje; Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Maltepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de yakın bir noktada.

Nidapark Küçükyalı Kınalı projesi, Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No: 113 Maltepe/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0216 687 31 06