Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Küçükyalı Sedef nerede yükseliyor?

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Maltepe ilçesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul şirketi tarafından inşa edilen Nidapark Küçükyalı Sedef konut projesi, 2 blokta toplam 329 adet daireden oluşuyor.

Şık ve modern bir tasarıma sahip olan konut projesinde, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 63 metrekare ila 99 metrekare arasında yer alıyor.

Konut projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1’ler 542 bin TL ila 763 bin TL arasında yer alıyor. Projedeki 2+1’ler ise 826 bin TL ila 937 bin TL arasında bulunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 15 oranında indirimden faydalanılıyor. Yüzde 25 peşinat vererek kalanı için ise vade farksız 84 ay taksit yapabilme olanağı da var.

Nidapark Küçükyalı Sedef konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, yürüyüş parkuru, sosyal tesis ve güneşlenme terası bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda. Konut projesi, deprem ve yalıtm yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan proje, merkezi bir konumda yer alıyor. Konut projesi toplu taşıma olanaklarına da yakın bir yerde.

Adalar manzarasına sahip olan konut projesi; Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Maltepe Devlet Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Maltepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi, Özel Maltepe Bölge Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi gibi birçok sağlık kuruluşuna yakın.

Nidapark Küçükyalı Sedef konut projesi, Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No: 113 Maltepe/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0216 687 31 06 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.