Kategoriler
Proje Haberleri

Nil Hayat Bursa satışları devam ediyor

Nil Hayat projesi Bursa’da yer alan bir projedir. Bölgede çok sayıda projesi olan Birim Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Çift balkonlu olan dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Nil Hayat projesi 2 oda 1 salon dairelerden oluşmaktadır. Modern ve kullanışlı tasarımları olan bu dairelerde 2 adet balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Arka balkonda çamaşır dolabı yer almaktadır. Ayrıca bu alan cam balkon ile kapatılmıştır. Dairelerde salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Daire iç kapıları özel üretim lake kapılardır. Dış kapılar ise çelik kapıdır. Tüm odalarda havuz tavan uygulaması mevcuttur. Dairelerde mutfak dolabı, banyo dolabı, vestiyer ve çamaşır dolabı hazır olarak bulunmaktadır. Isınma için yerden ısıtmalı doğalgaz sistemleri kullanılmaktadır. Yerden ısıtma tesisatı balkonlarda da mevcuttur. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Salonlarda özel olarak klima tesisatı bulunmaktadır.

Nil Hayat projesinde araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Bu alanda her daire için özel bir araçlık alan vardır. Güvenlik için daire için görüntülü kapı zili mevcuttur. Binada hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Daire içlerinde kullanılan tasarım malzemeleri birinci sınıf kalitede malzemelerdir.

Nil Hayat daireleri satış fiyatları

Proje yeni yapılan okullar bölgesinde yer almaktadır. Pek çok önemli alana yakın konumdadır. Ayrıca hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile ulaşım avantajı bulunmaktadır. Proje daireleri 2 oda 1 salondur. Bu dairelerin kullanım alanı 120 metrekaredir. Şu anda satışları 1 milyon 750 binden başlamaktadır.

Nil Hayat projesine ait dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek ve proje hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 634 79 00 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…