Kategoriler
Proje Haberleri

Nivo Ataköy’de firma bünyesinde taksit

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde, Cathay Group ve Liderlik Development ortaklığı imzasıyla inşa edilen Nivo Ataköy konut projesi, toplam 12 bin 689 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

2 bloktan meydana gelen projede blokların alt katlarında 3 kat ticari alan, üst katlarda ise 16 kat home ofis rezidans mevcut durumda bulunuyor. Proje, toplam 314 konut ve 73 mağazadan meydana geliyor.

Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 52 metrekare ila 145 metrekare arasında değişiyor.

Proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir konumda bulunuyor.

Projedeki birimlerin fiyat bilgileri

Projedeki 1+1 tipteki daireler 1 milyon 501 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Nivo Ataköy karma projesinde, yüzde 50 peşinat verip kalan kısım için firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksit yapabilmek mevcut.

Projedeki birimlerin sosyal donatı olanakları

Nivo Ataköy karma projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede sauna, fitness merkezi, AVM, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, E-5 yolu üzeri Ataköy mevkiinde inşa ediliyor. Çobançeşme Otopazarı’nın üzerinde inşa edilen proje, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor.

Proje, toplu taşıma olanaklarına da oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada bulunuyor. Proje; E-5 yolu, metrobüs, metroya çok yakın bir konumda.

Nivo Ataköy projesi, Londra Asfalti Kuleli Mevkii E-5 Karayolu Üzeri Bakırköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 0212 244 45 45 numaralı telefondan ulaşılıyor.