Kategoriler
Proje Haberleri

Nivo İstanbul satışları devam ediyor

Nivo İstanbul projesi şık mimarisi ve zengin özellikleri ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Cathay Group ve Neba A.Ş. ortaklığı tarafından inşa edilmektedir. Site içerisinde 6 blok ve 1218 adet bağımsız ünite bulunmaktadır. Dairelerin farklı tipte 2 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 6 blok ve 1218 adet bağımsız ünite bulunmaktadır. Dairelerin farklı tipte 2 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 ile 147 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Proje, günün her saatinde farklı seçenekler sunan zengin bir sosyal hayatı bünyesinde barındırmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; hobi, oyun, toplantı ve sinema odaları, tek katlı açık hava alışveriş merkezi bulunmaktadır. Ayrıca yüzme havuzları, fitness salonları, sauna ve hamam alanları, açık hava spor üniteleri yer almaktadır. Hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Nivo İstanbul konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Projenin konumlandığı Basın Ekspres Yolu ve Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktası niteliği taşımaktadır. Böylece Kuzey Marmara Otoyolu’na da kolayca bağlanıyor. Marmaray, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nivo İstanbul fiyatları ne kadardır?

Nivo İstanbul projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 80 ile 147 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 244 45 45, 0 (212) 890 61 64 veya 0 (535) 776 53 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…