Kategoriler
Proje Haberleri

Nivo İstanbul’da vadeli ödeme

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, Cathay Group ve Neba A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Nivo İstanbul konut projesi, toplam 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projenin bir bloğu serviced apartments, 3 bloğu home-ofis, 2 bloğu ise konut bloğu olacak. Projede 6 adet blokta toplam 1404 adet ünite yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 1+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 53 metrekareden, 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 84 metrekare ila 144 metrekare arasında ve 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 137 metrekareden başlıyor.

Projenin 2019’un sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Nivo İstanbul konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1’ler 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 2+1’ler 950 bin TL’den başlıyor ve projedeki 3+1’ler ise 1 milyon 522 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 25 vererek veya yüzde 50 peşinatlar ile 12 ve 24 aya varan vadelendirmeler yapabilmek mümkün.

Nivo İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede AVM, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, hobi odası, sinema salonu, oyun odası, koşu pisti, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness salonu ve çocuk oyun alanları gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, gelişmekte olan bir bölgede hayata geçiriliyor. Proje, Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın bulunduğu alanda yer alıyor.

Nivo İstanbul konut projesi, İnönü Mah. Muammer Aksoy Cad. Küçükçekmece/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0212 244 45 45 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.