Kategoriler
Proje Haberleri

Nizamettin Hanzade Konakları satışları devam ediyor

Nizamettin Hanzade Konakları projesi lüks yapısı ve ferah yaşam olanakları alıcılarını beklemektedir. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Selçuk İnşaat ve Şanlıtürk Yapı ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 6 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 6 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Laminat özellikli mutfak dolapları yapılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Antre girişinde ise vestiyer yer almaktadır.

Nizamettin Hanzade Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Nizamettin Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, eczane ve daha birçok alan mevcuttur.

Nizamettin Hanzade Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 820.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 234 65 97 veya 0 (533) 304 33 18 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…