Kategoriler
Proje Haberleri

No 27 Residence lansmana özel fırsatlarla satışta

No 27 Residence İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan bir projedir. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Projede 1 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

No 27 Residence hem işyeri hem daire bulunan bir karma projedir. 8 katlı 3 adet bloktan meydana gelmektedir. Bloklarda toplam 22 adet işyeri 240 adet daire yer almaktadır. Dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Büyüklükleri 65 metrekare ile 70 metrekare arasında değişmektedir. Binaların yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca bloklar deprem yönetmeliğine de uygundur. Hem ısı hem ses yalıtımına sahiptir. Dairelerin her birinde mutfakta ankastre eşyalar hazır bulunmaktadır. Konutların banyolarında duş kabinleri hazır olarak bulunmaktadır. Her dairede portmanto da hazır olarak yer almaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Yerden ısıtma ile ısınma sağlanmaktadır. Yaz aylarında serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Dairelerde yer alan klimalar isteğe bağlı olarak hem yazın hem kışın kullanılmaktadır.

No 27 Residence projesindeki dairelerin güvenliği için özel güvenlik hizmetleri vardır. Site sakinlerinin araçlarını park etmeleri için kapalı otopark bulunmaktadır. Projede kişisel bakım için sauna bulunmaktadır. Spor yapmak içinse yürüyüş parkuru ve fitness merkezi bulunmaktadır.

No 27 Residence nerede yer alıyor?

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Çevresinde üniversite, özel okullar, alışveriş merkezleri ve hastane bulunmaktadır. Bu önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Daha uzak mesafelere ulaşım içinse hem özel araç hem metrobüs kullanılmaktadır. Metrobüs durağına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

No 27 Residence projesi satışları başlamış durumdadır. Projedeki dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 65 metrekare ile 70 metrekare arasında değişen dairelerin güncel fiyatlarını firmadan öğrenebilirsiniz. Firma ile iletişim için 0850 460 90 10 numarası bulunmaktadır. Proje hakkında ek olarak bilgi almak için https://no27residence.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu adresten ayrıca bilgi alıp iletişim formu doldurabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…