Kategoriler
Proje Haberleri

No 48 Residences satışları başladı

No 48 Residences projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje TTPC Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 8878,34 metrekarelik arsa üzerindeki site içerisinde 6 blokta 84 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8878,34 metrekarelik arsa üzerindeki site içerisinde 6 blokta 84 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 57 metrekare ile 59 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 67 metrekare ile 75 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca dairelerin bir kısmı bahçeli bir kısmı balkonlu tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme olimpik havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bahçıvanlı, bakımlı peyzajlı, meyve ve zeytin ağaçları, palmiyeler her bahçe katına ait çim alanı mevcuttur.

Hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi bulunmaktadır. Proje, birinci sınıf malzeme ve işçilik ile inşa edilmektedir. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

No 48 Residences konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Dörttepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar göl ve doğa manzarasına sahiptir. Doğanın içinde ve şehre yalnızca 20 dakika uzaklıktadır. Toplu ulaşıma çok yakın konumda köy merkezi ve marketlere yürüme mesafesindedir. Hava limanı, Güvercinlik ve Boğaziçi plaja 10 dakika uzaklıktadır. Alışveriş merkezine 5 dakika ve Yalılavak’a 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

No 48 Residences fiyatları ne kadardır?

No 48 Residences projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 59 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 67 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.280.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 254 63 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…