Kategoriler
Proje Haberleri

Noran Village Manisa satışları başladı

Noran Village Manisa projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Manisa’nın Yunusemre İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Noran Proje tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 207 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 199 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları, oturma alanları, voleybol sahası ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Engelliye uygun araç park yeri mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak ısı pompası kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra ferah yapıda teraslar yer almaktadır.

Noran Village Manisa nerede?

Proje, Manisa’nın Yunusemre İlçesi Gülbahçe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, cami ve sağlık ocağı gibi pek çok alan bulunmaktadır.

Noran Village Manisa fiyatları ne kadar?

Noran Village Manisa projesinde brüt 207 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1 milyon 950 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (236) 234 28 56 veya 0 (554) 158 54 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…