Kategoriler
Proje Haberleri

Norm Tower Temmuz 2022’de teslime hazırlanıyor

Ankara’nın Yenimahalle İlçesinde yükselen Yılmazlar Grup güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Norm Tower konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini beklemektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Norm Tower Yenimahalle’ye iyi gelecek

Site içerisinde bulunan proje, Yeni Mahalle İlçesi Turgut Özal Mahallesi üzerindeki 8 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 18 katlı tek bloktan meydana gelmekte olup içerisinde 72 adet daire barındırmaktadır. Daireler büyük ve kullanışlı odalara sahiptir. Ayrıca dairelerde çamaşır odası, kiler, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolaplar, yerden ısıtma sistemi gibi imkanlar mevcuttur.

Site içerisinde açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kamera sistemi gibi olanaklar bulunmaktadır. Ankara Yenimahalle konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 4+1 dairelerin büyüklükleri brüt 198 metrekaredir.

Yenimahalle konut projesi nerede yer alıyor ve daire fiyatları ne kadar?

Norm Tower konut projesi, Ankara Yenimahalle’de Çakırlar bölgesinde yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

198 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 750 bin TL ile 3 milyon 300 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca projenin Temmuz 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 999 30 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…