Kategoriler
Proje Haberleri

North Loft Haki Yener Konutları satışları devam ediyor

North Loft Haki Yener Konutları konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Altınordu İlçesinde yükselen proje Garipler Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Altınordu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki 3 bin 622 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 1+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda North Loft Haki Yener Konutları projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri görüntülü diafon, amerikan mutfak, hırsız alarmı, yangın alarmı gibi özelliklere sahiptir.

Ayrıca projede peyzaj alanları, çocuk oyun alanı, kapıcı, futbol/basketbol sahası, otopark gibi donatılar da mevcuttur. Projede yer alan 1+1 tip daireler brüt 60 metrekare alana sahiptir. Bunun yanı sıra proje 16 adet ticari birim ve 274 daireden meydana gelmektedir.

North Loft Haki Yener Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Ordu konut projesi, Altınordu’nun en beğenilen lokasyonu olan Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir. Havaalanına 10 dakika, şehir merkezine 15, denize de yalnızca 500 m uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

60 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler milyon 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda yaşam başlayan projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0452 777 18 18 ve 0541 591 21 20 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…