Kategoriler
Proje Haberleri

Nova Garden Alanya satışları başladı

Nova Garden Alanya projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İKY Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 44 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Açık sosyal alanlar içerisinde; yüzme havuzu, jakuzi, çocuk oyun parkı, oturma alanları, barbekü alanı, Shuttle Bus ve Private Beach in Oba bulunmaktadır. Kapalı sosyal alanlar içerisinde ise; ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, duşlar ve soyunma odaları bulunmaktadır. Ayrıca dinlenme odası, sinema odası, çocuk oyun alanı ve lobi mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklarda diyah Star Galaxi renk granit mutfak tezgâhı ve lake boyalı mutfak dolapları bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde temperli cam duşakabin ve Hilton lavabo yer almaktadır. Dairelerde granit seramik kaplama zeminler yapılmaktadır.

Nova Garden Alanya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Alanya merkeze 4 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Alanya Hastanesi’ne 1.20 kilometre, denize 2.15 kilometre ve havaalanına 36 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Nova Garden Alanya projesinde brüt 44 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 626 82 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…