Kategoriler
Proje Haberleri

Novron Feronia Villaları satışlara devam ediyor

Akdeniz’i tüm güzelliğiyle hak eden Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehri Antalya’da geçtiğimiz yıllarda bir konut projesi doğdu. Novron Feronia Villaları adını alan konut projesi Antalya ilinin turizme daima açık Belek bölgesinde yükselmektedir. Satışların devam ettiği projede sade ama şık tasarımıyla gözler önüne serilen villalardan ev sahibi olmak isterseniz, hemen teslim ile anahtarınızı yarın bile alabilirsiniz!

Novron Feronia Villaları proje özellikleri

Yıllar geçse bile eskimeyen yapısıyla karşımızda yer almaya devam eden Novron Feronia Villaları, 2007 yılında hayata geçirilmiş ve bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde aramızda yer almıştır. Beyazlığın sadeliğini kendine özgün yapısına yakıştıran konut projesi hem narin hem de sağlamlığı göz önüne alındığında ileri ki yıllarda iyi bir yatırıma dönüşebilir.

Geniş teraslara sahip villalar, yüzme havuzuna kolayca erişim sağlayabileceğiniz iç ve dış merdivenleriyle bugün bile mimari olarak önemli bir alan kaplıyor. Toplamda 26 adet bulunan villalar, yarı müstakil tarzda tasarıma sahiptir.

Ayrıca villaların 3 katlı yapısı dışarıdan bakıldığı zaman tüm dikkatleri üzerine toplamakta büyük bir başarı sağlıyor. Birbirini tamamlayan ikiz villaların, 4 oda 1 salon seçenekleri net 120 metrekare ile brüt 170 metrekare arasında genişliği bulunmaktadır.

Projede sahip olunan imkanlar

Novron Feronia Villaları göz yormayan modern tasarımı ile Akdeniz’e eşlik etmeyi bilen bir konut projesidir. Sahip olduğunuz avantajlar içerisinde tüm villalarda uydu sistemi, kablosuz internet, LCD ekran televizyon ve ev sinema sistemi alıcıları heyecanlandırmaya yetiyor.

Tüm avantajların yanına her villanın kendine ait özel yüzme havuzu sizler kadar misafirlerinizi de heyecanlandıracaktır. Ankastre beyaz eşyalar villalarda hazır bir konumda bekletilirken, jeneratör sistemi uygunsuz elektrik kesintilerinin önüne geçiyor.

Ayrıca hizmetleri arasında yer alan güvenlikler sizleri ve ailenizi kötü olaylara karşı korumakla mükellefler.

Projede ulaşım imkanları

Novron Feronia Villaları 10 dakikalık yürüme mesafesinde Akdeniz’in soğuk denizi sizleri karşılamaktadır. Sık seyahat etmek zorunda kalan iş adamlarına özel vakit kaybını engelleyen 20 dakikalık havaalanı mesafesiyle ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Euro üzerinden satışa çıkarılan villalar en düşük satış fiyatı 160 bin Euro olarak belirlendi. Özel isteğe göre villa üzerinde yapılacak değişikliklerde fiyat seçenekleri değişmektedir.

Detaylı bilgi için:

0533 305 36 98