Kategoriler
Proje Haberleri

Novus Gölyalı satışları başladı

Gölbaşı villa projesi Airtech Mühendislik ve DKN Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilmiştir. Novus Gölyalı projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilmiştir. Teslim tarihi ne zaman, proje nerede yer almaktadır? Satılık villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Ankara İli, Gölbaşı ilçesinde, yer alan arsa alanı üzerinde, Mogan Gölü manzaralı lüks bir villa projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu arsa alanı üzerinde toplam 7 adet villa yer almaktadır. Villa projesi Airtech Mühendislik ve DKN Gayrimenkul Ortaklığı tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca Novus Gölyalı villa projesinde yer alan 7 adet villa 5+2 tipinde tasarlanmıştır.

Ankara villa projesi büyüleyici tasarımı, özgün mimarisi ve etkileyici detaylarıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca villalar, büyük cam pencereler sayesinde doğal ışığı içeriye davet ederek aydınlık ve rahat bir atmosfer sunmaktadır.

Villaların giriş batı bahçesi ve göl cepheli doğu bahçesi ile sevdiklerinizle birlikte huzur dolu anılar biriktirebilirsiniz. Ayrıca villalarda kapalı otopark yer almaktadır. Kapalı otoparktan asansör ile tüm yaşam alanlarına kolay ulaşım sağlanmaktadır.

Novus Gölyalı fiyatları ne kadar?

415 metrekare brüt alana sahip 5+2 tip villaların fiyatları 24 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projenin teslim tarihi 2024 yılının 4. çeyreği olarak planlanmaktadır.

Villa projesi Karşıyaka Mahallesi, 730/1. Sokak, 06830 Gölbaşı / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0312 911 64 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje künyesi

Firma: Airtech Mühendislik ve DKN Gayrimenkul
Teslim Tarihi: 2024 – 4. Çeyrek
Villa Sayısı: 7
Kat Sayısı:3
Villa tipi: 5+2
Villa büyüklüğü : 415 metrekare
Asansör: İnsan
Otopark: Kapalı

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0312 911 6403 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…