Kategoriler
Proje Haberleri

Novus Yaşam Villaları satışa sunuldu

Novus Yaşam konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Gölbaşı İlçesinde yükselen proje Novus Grup Yatırım A.Ş. firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Gölbaşı İlçesi Karşıyaka Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Gölbaşı villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bu özelliğiyle kombi, elektrik, panjur, alarm sistemi, gaz alarmını telefonunuzdan kontrol imkanına sahip olursunuz. Ayrıca villalarda ebeveyn banyosu, balkon, özel yüzme havuzu, çamaşır odası, şömine, klima, sauna, SPA, ateş çukuru, havuz gibi olanaklar mevcuttur.

10 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, açık havuz, spor alanı, çocuk parkı, güvenlik, kamera sistemi gibi olanaklar sunulmaktadır. Gölbaşı villa projesi kapsamında toplam 10 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi ve havuzu bulunmaktadır. Villalar  7+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villaların 922 metrekare yaşam alanları bulunmaktadır.

Novus Yaşam fiyatları ne kadar?

Gölbaşı villa projesinde villa fiyatları henüz belli olmamakla beraber satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Novus Yaşam nerede yer alıyor?

Villa projesi, Gölbaşı’nın Karşıyaka Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje pek çok yere yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 668 87 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…