Kategoriler
Proje Haberleri

Nurol Life Seyrantepe projesinde yaşam başladı

Nurol Life Seyrantepe projesi eşsiz bir doğal görünüme sahip yaşam alanları ve geniş ayrıcalıkları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nurol GYO tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 50 katlı tek kule yer almaktadır. Bu binada toplam 466 adet rezidans daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 0, 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nurol GYO güvencesi ile geliştirilen projede 50 katlı tek kule yükselmektedir. Söz konusu blokta toplam 466 adet rezidans daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 0, 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 0 dairelerin büyüklüğü brüt 62 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 183 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Oldukça geniş sosyal faaliyet alanlarına sahiptir. İçerisinde premium yemek servisi, VIP sinema salonu ve Konsol oyun odası ile teras havuz bulunmaktadır. Ayrıca spor salonu, yoga ve dans stüdyosu, spa, sauna, buhar odası ile N-Taste by Tezgah tarafından işletilen restaurant yer almaktadır. Bunların yanı sıra toplantı odası, concierge hizmeti ve misafir evleri yer almaktadır. 4 metreyi 1 saniyede çıkan 23 asansör ile katlar arası hızlı erişim sağlanmaktadır. 9 metre tavan yüksekliğine sahip geniş bir lobi yer almaktadır. Katlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Nurol Life Seyrantepe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cendere Yolu Caddesi üzerinde yer alan proje eşsiz bir orman manzarasına sahiptir. Üstelik proje konumu itibariyle toplu taşıma araçlarına yakın mesafededir.

Nurol Life Seyrantepe projesi inşaat çalışmaları tamamlanmış olup yaşam başlamıştır. Fiyatlar ise konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 64 96 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…