Kategoriler
Proje Haberleri

Nuvo Dragos projesi fiyatları

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Özderici GYO firması imzasıyla hayata geçirilen Nuvo Dragos konut projesi, toplam 44 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

999 konuttan meydana gelen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki projedeki konutların büyüklükleri, 106 metrekare ila 164 metrekare arasında değişiyor. Konut projesinin yarısı satılmış durumda bulunuyor.

Nuvo Dragos konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 550 bin TL ila 795 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 679 bin TL ila 1 milyon 364 bin TL arasında fiyatlardan alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 92 bin TL ila 2 milyon TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 25 peşinat verip kalan kısım 120 ay süresince taksitlendirilebiliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirimden de yararlanılıyor.

Nuvo Dragos konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, sosyal tesis, güneşlenme terası ve vitamin bar gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör de var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Projedeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deniz manzaralı olan konut projesi, oldukça merkezi bir konuma sahip durumda bulunuyor. Nuvo Dragos konut projesi, Tugay Yolu Caddesi, No.12. Maltepe / İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0216 370 89 89 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.