Kategoriler
Proje Haberleri

Oba Anemone Garden satışları başladı

Oba Anemone Garden projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İKY Group tarafından hayata geçirilmektedir. 804,13 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 20 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

804,13 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 20 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 45 metrekare ile 47 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekare ile 119 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekare ile 210 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; jakuzi, fitness salonu, sauna, buhar odası, duşlar ve soyunma odaları bulunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve oturma alanları mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca Lake boyalı mutfak dolapları ve siyah Star Galaxi renk granit mutfak tezgahı bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Üstelik seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Oba Anemone Garden konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Alanya Hastaneye 1.500 metre, denize 2,5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Alanya merkeze 5 kilometre, havaalanına 35 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Oba Anemone Garden fiyatları ne kadardır?

Oba Anemone Garden projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 47 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.175.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 626 82 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…