Kategoriler
Proje Haberleri

Oba Eksen Life satışları başladı

Oba Eksen Life projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hatice Çoban İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.450 metrekarelik arsa alanı üzerinde 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

1.450 metrekarelik arsa alanı üzerinde 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, jakuzi, sauna, lobi, kafeterya ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. 1 adet kapıcı dairesi, bahçe aydınlatması, jeneratör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bununla birlikte parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Oba Eksen Life konum ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Okullar bölgesine yürüme mesafesindedir. Yeni Devlet Hastanesi’ne 550 metre, Koçtaş AVM’ye 650 metre ve Metro AVM’ye 950 metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca projenin denize uzaklığı 1.300 metredir.

Oba Eksen Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 50 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 475 11 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…